Christine turbánok, sapkák

A Chirstine termékek a legfinomabb, természetes alapanyagokból készülnek, mint a bambusz viszkóz, len, pamut, mert a kopasz, különösen érzékeny fejbőrnek különleges és speciális védelemre van szüksége.

Biztonságos és tökéletes illeszkedés, kényelmes egyben kecses megjelenést kölcsönöz.

A különleges nyári kollekciója a Christine termékeknek megvédi a fejbőrt az 50+ UPF napsugárzástól, miközben a fejbőrt hagyja szellőzni.

A speciális UV ellenálló modellek az egész arcot megvédő kialakításban készülnek (siltes sapka).

c1

Miért jó a turbán?

- kíméli a parókát, mert kevesebbet kell hordani 

- sokkal kényelmesebb mint a paróka (természetes alapanyagból)

- utcára is divatos

- bizonyos tevékenységet tilos parókában végezni, pl. nyílt láng mellett főzni 

- könnyebb a tisztítása

c2

 

A hajhullás betegség, hormonális változás vagy speciális terápiák következtében is kialakulhat Christine fontos célja, hogy lehetőség szerint segítsen a hajhullástól szenvedő hölgyeknek, hogy ne csupán túléljék és megküzdjenek az esetleges betegségekkel, hanem mindemellett optimálisan, csinosan és nőiesen érezzék magukat. A Christine termékeket Dániában tervezik, kizárólag természetes, divatos anyagokat felhasználva, melyek nem irritálják az érzékeny fejbőrt.

A Christine Headwear sok éves tapasztalattal rendelkezik a területen, immáron 55 országban képviseltetik magukat, és számos viszonteladónál lehet megtalálni a termékeiket, köztük üzletünkben is. A Christine és az üzletünk célja, hogy segítse a nőket abban, hogy újra teljesnek érezzék magukat, minőségi fejdísszel.

Fontos számunkra, hogy inspirációt találjanak a termékeinkben, kényelmes legyen, divatos és magabiztossággal töltse fel a viselőt. A formatervezés folyamata alatt törekszünk a sokoldalúságra, trendekre és a funkcióra, valamint a kényelmes illeszkedésre.  

Kevés haj vagy a kopaszság a fejbőrt sebezhetővé teszi az időjárással szemben, a nap káros sugarainak is kitéve. Emiatt évente két Christine kollekció is megjelenik, tavasz-nyári, valamint ősz-téli. Az előbbi kellemes, puha szellőző anyagokból van tervezve, hogy a nyári melegben se legyen zavaró, az utóbbi vastagabb anyagokból, hogy hidegebb időkben ne fázzon meg a fejbőr. A két kollekcióval képesek vagyunk követni az aktuális trendeket, így lehetőséget biztosítva a hölgyeknek megtalálni a tökéletes darabot, mely illeszkedik az öltözékhez.

Minden termék természetes anyagokból, például bambusz viszkózból, gyapjúból és pamutból készülnek, mert egy nagyon érzékeny, haj nélküli fejbőr különleges és kényelmes védelmet igényel. Ezek a természetes szálak garantálják, hogy minden termékünk lélegző és nedvszívó.

Az összes Christine termék irritáló varrástól mentes, mert a varrások egy puha bambuszréteg alá vannak rejtve.  Továbbá az összes Christine Headwear termék CE-jelöléssel van ellátva, ami az orvostechnikai eszközökről szóló EU irányelv alapján orvosi eszköznek minősül.

termvarmen

A megadott feltételekkel nem található termék.

Kapcsolat

 

Anita Referencia üzlet

Lajta Medical Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-909202
Adószám: 14555871-2-43

Cím: H-1123 Budapest, Kék Golyó u. 22.

Nyitva tartás:


Hétfő – Szerda: 9.00 - 17.00

Csütörtök:         9.00 – 18.00

Péntek:             9.00 – 16.00

Szombat:          9.00 - 13.00

Tel.: (+36 1) 225-1695
Fax: (+36 1) 225-1696
Mobil: (+36 20) 293-8950
Mobil: (+36 20) 293-8997