Anita termékek

Kifinomult, igényes stílus, tökéletes megjelenés és harmónia, kényelem és jó közérzet a legfőbb értékek, amelyeket az Anita® fehérnemű márka képvisel. Minden nő számára fontos a szépség, az előnyös adottságok kihangsúlyozása, az előnytelennek tartottak korrigálása. Az 1886-ban alapított, - a fehérneműgyártásban igen nagy tapasztalatokkal rendelkező – német Anita Dr.Helbig GmbH. excluzív, kényelmes és kiváló minőségű modelljei közül minden nő megtalálhatja az egyéniségéhez, alakjához legjobban illőt telt idomok, gömbölyű formák esetében is.

Anita Comfort fehérneműk és fürdőruhák

Igényes kivitel, klasszikus, elegáns vonalvezetés, tökéletes funkció és kényelem. Láthatatlan alakformálás, karcsúsító szabásvonalak, elegáns csipkebetétek, széles rugalmas párnázott tehermentesítő vállpántok

Rosa Faia fehérneműk és fürdőruhák

A fiatalos, aktív, vonzerejében biztos nő fehérneműje. Egyszerre szemérmes és szexi. Ötvözi a funkcionalitást a mindenkori divat követésével a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Modelljeiben felfedezhető a klasszikus és modern kontrasztja. A különleges funkcionális részletek, a dekoratív nőies stílus, a tökéletes illeszkedés és alakformálás megfelel minden nő elvárásainak, aki kedveli a kényelmet, vonzódik az esztétikai értékekhez, szereti a szépet.

Active sportmelltartók

Az Anita Active sportmelltartók tökéletes illeszkedést és maximális tartást biztosítanak bármilyen fajta sport közben! Ne csak az edzőcipődről gondolkodj, hanem arról is mi van a ruha alatt!

Kismama fehérneműk és fürdőruhák

Kismamák számára gyártott speciális esztétikus, klinikailag tesztelt fehérneműk hatékony segítséget nyújtanak a terhesség hónapjai és a szoptatás időszakában. Az Anita fehérneműk egyedülállóan szolgálják a terhesélettani változásokat. Viselésükkel a kismamák a terhesség alatt megőrizhetik, szülés után pedig gyorsabban visszanyerhetik alakjuk szépségét.

Gyógyászati protézisek, protézistartó melltartók és fürdőruhák

A szilikon mellprotézisek, protézistartó melltartók és fürdőruhák széles választéka egy igen nehéz élethelyzetben – mellműtét után – segíti az új helyzet elfogadását az önbizalom visszaszerzését.

Kapcsolat

 

Anita Referencia üzlet

Lajta Medical Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-909202
Adószám: 14555871-2-43

Cím: H-1123 Budapest, Kék Golyó u. 22.

Nyitva tartás:


Hétfő – Szerda: 9.00 - 17.00

Csütörtök:         9.00 – 18.00

Péntek:             9.00 – 16.00

Szombat:          9.00 - 13.00

Tel.: (+36 1) 225-1695
Fax: (+36 1) 225-1696
Mobil: (+36 20) 293-8950
Mobil: (+36 20) 293-8997